Ανθρώπινο Δυναμικό

Η Arcenviro έχει εντάξει στο δυναμικό της επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα ειδίκευσης σε θέματα και αντικείμενα σχετικά με το περιβάλλον και τα GIS.


Σωκράτης Π. Δασακλής, Περιβαλλοντολόγος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου).

Εταίρος και διαχειριστής εταιρείας

Διαθέτει περισσότερα από 16 έτη εργασιακή εμπειρία στο σχεδιασμό και την εκπόνηση περιβαλλοντικών μελετών καθώς και στην εφαρμογή των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών. Είναι κάτοχος μελετητικού πτυχίου τάξης Β' στην κατηγορία 27 (Περιβαλλοντικές Μελέτες) με αρ. μητρώου 12786. Έχει συμμετάσχει ως ανάδοχος και/ή ειδικός επιστήμονας ή συνεργάτης, σε μεγάλο πλήθος Περιβαλλοντικών Μελετών (ΠΠΕ, ΜΠΕ, ΕΠΜ, κ.α.).

 

Γεώργιος Δ. Σιγαλός, Περιβαλλοντολόγος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου).

Εταίρος και διαχειριστής εταιρείας.

Διαθέτει περισσότερα από 16 έτη εργασιακή εμπειρία στο σχεδιασμό και την εκπόνηση περιβαλλοντικών μελετών καθώς και στην εφαρμογή των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών. Είναι κάτοχος μελετητικού πτυχίου τάξης Γ' στην κατηγορία 27 (Περιβαλλοντικές Μελέτες) με αρ. μητρώου 12134. Έχει συμμετάσχει ως ανάδοχος και/ή ειδικός επιστήμονας ή συνεργάτης, σε μεγάλο πλήθος Περιβαλλοντικών Μελετών (ΠΠΕ, ΜΠΕ, ΕΠΜ, κ.α.).

 

Βασιλική Κ. Λουκαϊδη, Γεωλόγος (ΕΚΠΑ).

Συνεργάτης της Arcenviro από το 2006.

Διαθέτει εργασιακή εμπειρία άνω των 7 ετών στην εκπόνηση περιβαλλοντικών μελετών καθώς και στην εφαρμογή των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών. Είναι κάτοχος μελετητικού πτυχίου τάξης Α' στις κατηγορίες 20 (Γεωλογικές Μελέτες) και  27 (Περιβαλλοντικές Μελέτες) με αρ. μητρώου 20571. Έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση περισσότερων από 100 Περιβαλλοντικών Μελετών (ΠΠΕ, ΜΠΕ, ΕΠΜ, κ.α.). Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες προγράμματα, μελέτες και έρευνες με εφαρμογή των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών.

View Valia Loukaidi's profile on LinkedIn

 

Βασίλειος Παπαδόπουλος, Χημικός Μηχανικός.

Συνεργάτης της Arcenviro από το 2004.

Διαθέτει εργασιακή εμπειρία άνω των 25 ετών στην εκπόνηση περιβαλλοντικών μελετών και χημικοτεχνικών μελετών, καθώς και σε θεματα περιβάλοντος, ποιοτητος και υγειινης και ασφαλειας στο χωρο εργασιας. Είναι κάτοχος μελετητικού πτυχίου τάξης Α' στις κατηγορίες 18 (Χημικοτεχνικές Μελέτες) και  27 (Περιβαλλοντικές Μελέτες) με αρ. μητρώου 18415. Έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση περισσότερων από 75 Περιβαλλοντικών Μελετών (ΠΠΕ, ΜΠΕ, ΕΠΜ, κ.α.).